Scooterbelang

special

Geniet jij ook elke dag weer van je scooter? Van de vrijheid, geen file, vrij parkeren, flexibel en onafhankelijk? Sluit je dan aan bij scooterbelang.nl want zij zetten zich in voor een gelijke verdeling van de wegen waarbij voor het belang van scooters opgekomen wordt.

Al enige tijd zien we in het nieuws dat met name de Fietsersbond, samen met politieke partijen als Groen Links en D66 de scooter in Nederland in een kwaad daglicht stellen, het 'scooter bashen'. De Fietsersbond wil het fietspad scootervrij hebben (zie petitie) en de scooter uit de stad weren.

Zij wordt hierbij bijgestaan door verschillende politieke partijen. Scooterbelang wil de scooter ook een stem geven in deze discussie en zorgen dat zij niet worden weggezet als een groep agressieve, vervuilende, lawaaierige monsters en bestuurders.

De meeste onder ons gebruiken de scooter voor hun plezier, woon- en werkverkeer of om naar school of de sportclub te gaan. Scooterbelang komt op voor de belangen van deze enthousiaste scooterrijder en reageert hiermee op de acties van de Fietsersbond. Help Scooterbelang en sluit je gratis aan Zeg het ook tegen andere scootergebruikers, zodat de stem van alle scooterrijders in Nederland gehoord wordt! 
www.scooterbelang.nl 

line

Vespa Modellen

vespa tweedehands

accessoires

Vespa Demo Ride

Vespa Demo Ride